ویتامین های مهم برای بارداری

Important Vitamins For Pregnancy

رژیم سالم شامل بسیاری از ویتامین های لازم است. این ویتامین ها به مواد مغذی ضروری بدن نیاز دارند، مخصوصا در دوران بارداری. همچنین، زنان باردار برای حفظ سلامتی و تعمیر صدمه به آنها کمک می کنند، اگر وجود داشته باشد. بر اساس یک مطالعه اخیر، زنان با رژیم غذایی نامناسب قبل از بارداری احتمالا به زود هنگام زودتر از زنان دارای رژیم سالم هستند. بنابراین رژیم غذایی متعادل سالم برای حصول اطمینان از سلامت مادر و نوزاد لازم است. غذا برای رژیم غذایی سالم در دوران بارداری باید شامل میوه ها و سبزیجات، محصولات لبنی، مرغ، دانه های نان (نان و پاستا)، لوبیا، ماهی با سطح جیوه کم و گوشت قرمز نابالغ باشد. این مقاله در مورد نقش ویتامین ها در دوران بارداری و انواع مختلف غذا که حاوی این ویتامین ها است را مورد بحث قرار می دهد. این کمک می کند تا مادران انتظار داشته باشند انواع مختلفی از غذا را در وعده های غذایی خود بگنجانند.

نقش ویتامین ها در بارداری

ویتامین ها در عملکرد طبیعی بدن انسان کمک می کنند. در دوران بارداری مهمتر است. رژیم غذایی یک زن باردار باید شامل انواع مختلف غذا، از جمله ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین ها، چربی ها و کربوهیدرات ها باشد. این مواد مغذی لازم برای رشد کودک و سلامت زنان باردار را فراهم می کند. با این حال، بسیار مهم است که مقدار مناسب این ویتامین ها و مواد معدنی را در دوران بارداری مصرف کنید.

ویتامین A و بتا کاروتن

ویتامین A و بتا کاروتن هر دو در توسعه استخوان ها و دندان ها کمک می کنند.تقریبا 770 میکروگرم ویتامین A و بتا کاروتن در زنان باردار مورد نیاز است. به طور عمده در شیر، تخم مرغ، سیب زمینی، هویج، کدو تنبل، کتانوپ، اسفناج، کلم بروکلی، سبز و سبز زرد / نارنجی و میوه های زرد یا نارنجی موجود است. غذاهای دیگر مانند سالمون و همچنین غلات صبحانه غنی شده منبع خوبی برای ویتامین A هستند. ویتامین ها

تحقیقات نشان می دهد که کمبود ویتامین A در زنان و نوزادان تازه متولد شده بسیار نادر است. این ویتامین برای کمک به یک سیستم تولید مثل سالم شناخته شده است. برای زنان دچار سوء تغذیه، ویتامین A در کاهش مشکلات در دوران بارداری یا بعد از آن موثر است. کمبود ویتامین A ممکن است سبب بروز کم خونی در زنان باردار شود و خطر کم خونی را افزایش دهد و ممکن است منجر به رشد آهسته نوزاد شود.

ویتامین B1 یا تیامین

ویتامین B1 یا تیامین برای افزایش سطح انرژی و تنظیم سیستم عصبی مورد نیاز است. کمبود این ویتامین در زنان باردار می تواند باعث برانگیختن نوزادان نوزاد شود. نوزادان معمولا از طریق شیر مادر به این بیماری مبتلا می شوند. سطح پایین ویتامین B1 همچنین ممکن است نوریت محیطی یا التهاب اعصاب خارج از مغز را ایجاد کند. در کل دانه غلات، گندم، غلات غنی شده، لوبیای قرمز، جوانه گندم، بادمجان، گوجه فرنگی، اسفناج، قارچ، نخود سبز، آجیل، حبوبات، ماکارونی، برنج، تخم مرغ، گوشت ارگانو گوشت خوک یافت می شود. تقریبا 1.4 میلی گرم ویتامین B1 توسط زنان باردار مورد نیاز است. مواد غذایی خود را بیش از حد نپوشانید و برای مدت طولانی آن را یخچال نمی گذارید، زیرا این می تواند این ویتامین را از بین ببرد.

ویتامین B2 یا ریبوفلاوین

ویتامین B2، همچنین به عنوان ریبوفلاوین شناخته می شود، پوست سالم، بینایی خوب و سطوح انرژی مناسب را حفظ می کند. به طور عمده در محصولات لبنی، تخم مرغ، گوشت، ماهی، مرغ، بروکلی، آووکادو، قارچ، نخود فرنگی، ارزن، لوبیا، سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج و مارچوبه و غلات غنی شده یافت می شود. زنان باردار تقریبا 1.4 میلی گرم ویتامین B2 هستند. این ویتامین برای بارداری سالم بسیار مهم است، زیرا این امر باعث توسعه اندام های تولید مثل و بافت بدن می شود.

ویتامین B3 یا نیاسین

ویتامین B3 نیز به عنوان نیاسین شناخته شده است. تقریبا 18 میلی گرم ویتامین B3 در دوران بارداری مورد نیاز است. این نه تنها اعصاب و هضم را تقویت می کند بلکه باعث حفظ سلامت پوست می شود. ویتامین B3 به طور عمده در غذاهای پروتئینی بالا، حبوبات، شکلات، برنج قهوه ای، سیب زمینی، تخم مرغ، بادام زمینی، غلات غنی شده، مخمر نوشیدنی، پنیر، نان، جو، جو، جو، ماهی، گوشت و شیر یافت می شود.

ویتامین B6 یا پیریدوکسین

ویتامین B6 (پیریدوکسین) به زنان باردار کمک می کند تا از بیماری صبحگاه، حالت تهوع و استفراغ غلبه کنند. این کمک می کند تا RBC (سلول های سرطانی خون) را تشکیل دهد. همچنین در رشد مغز کودک در بارداری کمک می کند و همچنین در بهبود سیستم ایمنی کمک می کند. ویتامین B6 موجود در تخم مرغ، ماهی، مرغ، گوشت خوک، کبد، سویا، نخود فرنگی، لوبیا، بروکلی، هویج، کلم، کلم، گل کلم، هویج، لوبیا سویا، اسفناج، موز، دانه آفتابگردان، غلات کامل، گندم جوانه، غلات، برنج قهوه ای، بادام زمینی، جو، گردو و سبوس. سبزیجات نشاسته دار، از جمله سیب زمینی و غیر مرکبات، همچنین در میان منابع اصلی ویتامین B6 هستند. تقریبا 1.9 میلی گرم ویتامین B6 در زنان باردار مورد نیاز است.

ویتامین B9 یا اسید فولیک یا Folate

ویتامین B9 برای جلوگیری از نقص لوله های عصبی مانند اسپینا بیفیدا کمک می کند. کمبود فولات ممکن است منجر به اختلالات در مادر و نوزاد شود.همچنین برای حمایت از جفت کمک می کند. کمبود فولات می تواند منجر به کم خونی شود، از جمله علائم مانند سردرد، ضعف نفس، ضعف، خستگی، دلتنگی، تحریک پذیری و مشکل در تمرکز. اسید فولیک در سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج و سایر مواد غذایی مانند بروکلی، قارچ، چغندر، گل کلم، نخود فرنگی، لوبیا، حبوبات، مارگارین، نان، برنج قهوه ای، مخمر نان، توت فرنگی، نارنجی، آب پرتقال، موز، ماکارونی، آجیل و غلات غنی شده. تقریبا 400 تا 600 میکروگرم اسید فولیک در زنان باردار مورد نیاز است. اسید فولیک باید قبل از تخمک گذاری انجام شود.

ویتامین B12

ویتامین B12 در رشد عصبی نوزاد متولد می شود همچنین در شکل گیری سلول های خونی کمک می کند. کمبود این ویتامین در دوران بارداری ممکن است موجب مشکلات سلامتی در نوزاد و مادر شود. بعضی از این ها شامل رشد داخل رحمی، مقاومت به انسولین (برای کودکان 6 ساله)، پیشرفت مغزی ضعیف، و کم خونی می باشد. سایر نارسایی هایی مانند نارسایی لوله عصبی (NTD) در نوزاد یا حتی تحرک قبل از زایمان ممکن است ناشی از کمبود این ویتامین باشد. [13] محصولات حیوانی، محصولات لبنی مانند شیر، ماست، ماهی تن ماهی، ماهی قزل آلا، گوشت گاو، ژامبون و مرغ، بعضی از بهترین منابع ویتامین B12 هستند. تقریبا 2.6 میکروگرم این ویتامین در دوران بارداری مورد نیاز است.

ویتامین سی

ویتامین C به افزایش ایمنی در بدن کمک می کند.همچنین به بدن کمک می کند که آهن را جذب کند. علاوه بر این، آنتی اکسیدان است که بافت را از آسیب محافظت می کند. بعضی از انواع غذاهای غنی از ویتامین C، توت فرنگی، پاپایا، بروکلی، لوبیا سبز، گوجه فرنگی، سیب زمینی و فلفل هستند. مرکبات به طور عمده حاوی ویتامین C هستند. تقریبا 80 تا 85 میلی گرم ویتامین C در زنان باردار مورد نیاز است. کمبود ویتامین C باعث ایجاد بیماری Barlow در نوزاد می شود.

ویتامین دی

ویتامین D ویتامین ضد رتین است که به تشکیل استخوان و دندان کمک می کند. به بدن کمک می کند تا از کلسیم و فسفر استفاده کند و از این طریق مادر و جنین را حفظ می کند. تقریبا 5 میکروگرم ویتامین D در زنان باردار مورد نیاز است. این عمدتا در شیر، تخم مرغ، گوشت، مارگارین، محصولات سویا، شیر پودر، ماهی (به خصوص ماهی های چرب) و نور خورشید طبیعی یافت می شود.

ویتامین E

ویتامین E برای خواص آنتی اکسیدانی شناخته شده است. این سلول ها برای انجام وظایف حیاتی بدن مورد استفاده قرار می گیرند. این کمک می کند تا سیستم ایمنی را تقویت و گسترش عروق خونی را افزایش دهد. این روش برای درمان زردی نوزادان، IUGR (Retardation Growth Intra Uterine) و توکسمی حاملگی بسیار مفید است. تقریبا 15 میلی گرم ویتامین E در زنان باردار مورد نیاز است. این عمدتا در غلات غنی شده، روغن گیاهی، اسفناج، جوانه گندم و آجیل یافت می شود.

ویتامین K

ویتامین K در درمان مشکلات لخته شدن خون مفید است.همچنین در جلوگیری از خونریزی نوزادان نوزادان نوزاد نیز کمک می کند. سبزیجات سبز برگ، جوانه، کلم، کلم بروکلی، گوشت، ماهی و تخم مرغ منبع خوبی از ویتامین K هستند. تقریبا 90 میکروگرم ویتامین K در زنان باردار مورد نیاز است.

مصرف ویتامین های ذکر شده در بالا به حاملگی سالم و رشد و توسعه مناسب نوزاد متولد خواهد شد. با این حال، باید از مقادیر بالاتری از این ویتامین ها بدون هدایت حرفه ای مراقبت بهداشتی اجتناب کرد.

 

به غیر از ویتامین ها، دیگر مواد معدنی مهم مورد نیاز در دوران بارداری عبارتند از:

آهن: آهن خطر کم خونی مادر، وزن کم هنگام تولد و کمبود آهن را کاهش می دهد. همچنین جلوگیری از زایمان زودرس، وزن کم هنگام تولد، تاخیر رشدی و اختلال شناختی است. مطالعات انجام شده نشان می دهد که حدود 27 میلی گرم آهن در زنان باردار مورد نیاز است. این گوشت عمدتا در گوشت مرغ، کبد مرغ، ماهی تن، گوشت خوک، صدف، لوبیا، بلغور جو دوسر، توفو، اسفناج، ریشه، جوانه، بروکلی، عدس، حبوبات، نان و لوبیا سویا یافت می شود.

کلسیم: کلسیم توسط زنان باردار مورد نیاز است، زیرا کمک می کند تا استخوان ها و دندان های قوی را تشکیل دهند. همچنین در عملکرد اعصاب و عضلات کمک می کند و مانع از خونگیری از لخته شدن می شود. تقریبا 1000 تا 1300 میلی گرم کلسیم توسط زنان باردار مورد نیاز است. کلسیم موجود در محصولات لبنی (مانند شیر، ماست و پنیر چدار)، توفو، آبمیوه، آجیل، غلات، نان، نخود سیاه، نخود سبز، صدف و غذاهای غنی شده با کلسیم مانند شیر سویا، برگ سبز سبزیجات مانند اسفناج، بروکلی و ماهی کنسرو شده با استخوان.

پروتئین: پروتئین به تعمیر سلول کمک می کند و همچنین در تولید اسید آمینه کمک می کند. برای حفظ سلامتی، استخوان های سالم، پوست و عضلات، بدن آنها مورد نیاز است. پروتئین ها نیز در تخم مرغ، گوشت، غذاهای حیوانی، محصولات لبنی، مرغ، لوبیا، آجیل، حبوبات و همبرگرهای گیاهی حضور دارند. تقریبا 71 میلی گرم پروتئین توسط زنان باردار مورد نیاز است.

روی: روی یکی از مواد مغذی مورد نیاز بدن انسان برای حفظ سلامتی است. در دوران بارداری و تولد برای رشد و توسعه مناسب لازم است. روی خواص زخم را بهبود می بخشد و نقش مهمی در توسعه حس های بویایی و طعم دارد. کمبود روی در دوران بارداری می تواند منجر به یک سیستم ایمنی ضعیف و حتی نتیجه حاملگی بدتر شود. روی در غلات غنی شده، جو، آجیل، گوشت قرمز، مرغ، غلات کامل، صدف، ریشه، ریشه زنجبیل، نخود فرنگی، لوبیا، دانه کدو تنبل، بادام زمینی و محصولات لبنی وجود دارد. همانطور که در تحقیقات انجام شده، حدود 8 میلی گرم روی در زنان باردار مورد نیاز است.

آیا به مکمل های ویتامین نیاز دارید؟

ایده خوبی است که انواع مختلفی از غذاها را شامل شود و رژیم متعادل را حفظ کنید. این به شما کمک می کند که تمام مواد مغذی مورد نیاز در دوران بارداری را دریافت کنید. مکمل های ویتامین مفید هستند، اما قبل از مصرف آنها همیشه با پزشک خود چک کنید. به یاد داشته باشید که یک رژیم غذایی سالم از اهمیت زیادی برخوردار است. هر مکمل می تواند جایگزین رژیم غذایی سالم نباشد. آنها تنها هنگامی که همراه با یک رژیم غذایی سالم هستند، بهتر عمل می کنند تا اطمینان حاصل شود که زن باردار تمام مواد مغذی مورد نیاز او را دریافت می کند.


برچسب‌ها: ویتامین های مهم برای بارداری
+ نوشته شده توسط شکوه روحی :ادیولوژیست در یکشنبه هجدهم شهریور ۱۳۹۷ و ساعت 15:1 |


Powered By
BLOGFA.COM