طرح هفت روزه غذای افراد مبتلا دیابت
A seven-day diet for people with diabetes
مدیریت سطح قند خون، کلید زندگی خوبی با دیابت است واین موجب اجتناب از برخی از مشکلات شدید سلامت که می تواند بروز کند می شود. این به این معنی است که رژیم سالم برای افراد مبتلا به دیابت ضروری است.
یک برنامه غذای دیابت می تواند کمک کند. برنامه غذا خوب می تواند به مردم کمک کند تا نیازهای تغذیه خود را برآورده کنند، غذای مناسب بخورند و در صورت نیاز وزن را از دست بدهند.
برنامه غذای 7 روزه دیابت نه تنها یک هفته ارزش غذای سالم را به ارمغان می آورد، بلکه باعث می شود که وظایف خرید و پخت و پز ساده تر شود و بتواند مردم را به صرفه جویی در هزینه کمک کند.
دو هفته برای 7 روز
برنامه غذایی.
پیشگیری از وعده های غذایی یک راه خوب برای اطمینان از رژیم غذایی متعادل و مغذی در حین مدیریت دیابت است.
برنامه ایده آل برای تقویت دیابت منوها را برای سه وعده غذایی به همراه دو میان وعده عرضه خواهد کرد.
برنامه ها تمایل به مصرف 1500 تا 1800 کالری در روز دارند.
تعداد کالری هایی که افراد مبتلا به دیابت نیاز به خوردن هر روز دارند، بسته به سطح فعالیت، ارتفاع و جنس خود و اینکه آیا آنها در حال تلاش برای از دست دادن، افزایش یا حفظ وزن خود هستند، متفاوت خواهد بود.
برنامه های غذایی زیر شامل حداکثر سه وعده انتخاب کربوهیدرات سالم و دارای فیبر در هر وعده غذایی یا میان وعده می باشد.
رژیم غذایی برای کاهش وزن برنامه ریزی می کند
وزن بیش از حد سبب استرس بیشتر بر توانایی بدن برای استفاده از انسولین و تنظیم میزان قند خون می شود. متاسفانه، نزدیک به 90 درصد از افراد مبتلا به دیابت نوع 2 دارای اضافه وزن هستند، به گفته انجمن چاقی.
برای بسیاری از افراد مبتلا به دیابت رعایت دستورالعمل های کاهش وزن هنگام ایجاد یک برنامه غذایی مفید است . تحت هدایت یک پزشک، بسیاری از افراد به دنبال یک برنامه کاهش کالری هستند.
راهنمای گام به گام
قاشقهای اندازه گیری با ماکارونی خرد شده، لوبیا و حبوبات.
اندازه گیری از مواد غذایی می تواند نظارت دقیق بر روی رژیم را تضمین کند.
این سه شیوه می تواند به افراد مبتلا به دیابت کمک کند که از یک رژیم سالم و متنوع برخوردار باشند و قند خون خود را با موفقیت مدیریت کنند.
تعادل کربوهیدرات ها، پروتئین ها و چربی ها برای رسیدن به اهداف غذایی
اندازه گیری دقیق
برنامه ریزی قبلی
با در نظر داشتن این ایده ها، مراحل زیر می توانند به افراد مبتلا به دیابت کمک کنند: یک برنامه غذایی سالم 7 روزه:
اهداف روزانه برای کالری و کربوهیدرات را یادداشت کنید
ببینید که چند قسمت از کربوهیدرات ها و سایر غذاها آن اهداف را برآورده می کنند
این بخش ها را بین یک وعده غذایی و تنقلات تقسیم کنید
بررسی رتبه بندی غذاهای مورد علاقه و آشنا را ببینید و ببینید آیا آنها می توانند به یک برنامه منظم با توجه به اندازه بخش توجه کنند
از لیست های تبادل و منابع موجود برای تکمیل یک برنامه روزانه استفاده کنید
برنامه غذایی برای به حداکثر رساندن استفاده از مواد تشکیل دهنده مانند داشتن یک مرغ فست فود یک روز و سوپ مرغ بعدی
روند هر روز هفته را تکرار کنید
نظارت بر قند خون روزانه و وزن به طور مرتب برای دیدن اگر برنامه غذا تولید نتایج مورد نظر
روش های برنامه ریزی برای غذا خوردن دیابت
روش دی وی دی دی وی دی از تصویر یک استاندارد، 9 اینچ صفحه شام به عنوان راهی برای افراد برای برنامه ریزی وعده های غذایی خود استفاده می کند. در این روش یک صفحه به شرح زیر تقسیم می شود:
50 درصد سبزیجات غیر نشاسته ای
25 درصد پروتئین
25 درصد کربوهیدرات با فیبر بالا
مقدار محدودی از چربی های غیر اشباع مانند روغن زیتون و کلزا و آووکادو و چربی های غیر اشباع مانند دانه های کنجد یا آجیل می تواند برای تهیه یا همراه با غذاها مانند ماهی و سبزیجات استفاده شود.
شمارش کربوهیدرات ها یکی دیگر از راه های موثر برای توسعه یک برنامه غذای سالم برای دیابت است. این رویکرد زمانی استفاده می شود که افراد مبتلا به دیابت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی مشغول به کار باشند تا تعیین کنند که چه مقدار کربوهیدرات می توانند با خیال راحت هر روز بخورند و مقدار مناسب برای غذا در هر وعده غذایی بخورند.
پس از آن مردم می توانند چگونگی مصرف کربوهیدرات ها را با استفاده از یک فهرست مبادله کربوهیدرات ها انتخاب کنند. این منابع مفید فهرستی از غذاها را با توجه به تعداد کربوهیدراتهای موجود در آنها نشان می دهد که باعث می شود ساده تر به مبادله یک نوع غذا برای دیگران کمک شود.
دو روش استاندارد دیگر که در مدیریت دیابت با رژیم غذایی مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از:
شاخص گلیسمی و بار: این روش میزان غذا را با توجه به سرعت قند خون خود افزایش می دهد.
لیست های غذا: این لیست ها شبیه به آنهایی است که در شمارش کربوهیدرات ها استفاده می شود، فقط آنها غذاهای گروهی با سطوح مشابه چربی و پروتئین و همچنین کربوهیدرات ها را تشکیل می دهند. این مبادلات بزرگتر به لیست نشاسته، میوه، شیر، سبزیجات، گوشت و جایگزین های گوشتی و چربی تقسیم می شوند.
خوشبختانه، همه این روش ها مکمل هستند. افراد مبتلا به دیابت برنامه غذا با استفاده از روش ورق می توانند از فهرست تبادل کربوهیدرات استفاده کنند تا انتخاب های منو را تغییر دهند و سپس از بار گلیسمی برای بررسی اینکه آیا سایر عناصر غذا آن را متعادل می کنند، استفاده می کنند.
فهرست های تغذیه غذایی می تواند به خصوص برای جمع آوری یک برنامه غذای 7 روزه دیابتی مفید باشد.
غذاهای مناسب
سیب زمینی های شیرین
سیب زمینی شیرین فیبر را تهیه می کند و مناسب کسانی است که با گلوتن مشکل ندارند.
بر اساس گزارش انجمن دیابت آمریکا، بسیاری از آمریکایی ها حتی برای مصرف حداقل مقدار روزانه فیبر توصیه نمی شوند که 25 گرم برای زنان و 38 گرم برای مردان باشد.
برخی از افراد مبتلا به دیابت ممکن است با گلوتن هایی که در بعضی از مواد غذایی با فیبر زیاد وجود دارند مانند نان چند دانه ای مشکل داشته باشند. جایگزین هایی که ممکن است به ارائه فیبر شامل کربوهیدرات ها مانند:
سیب زمینی های شیرین
کوینو( بذر گنه گنه یک دانه کوچک لوبیا شکل به رنگ عاج است که عطری ملایم و طعمی شیرین دارد . از برنج سبکتر است ولی میتوان به عنوان جایگزین برنج از آن استفاده نمود و معمولا برای غلیظ کردن سوپ میتوان به آن اضافه کرد.کوینولا نمونه ای دیگر از غلات کامل است که سرشار از پروتئین می باشد.)
گندم سیاه
ماکارونی لوبیا
حبوبات
نخود سبز
ذرت
مهم است که فیبر موجود در میوه ها، سبزیجات و حبوبات را در یک برنامه غذای 7 روزه دیابتی بکار ببرید زیرا فیبر، هضم هضم کربوهیدرات را کاهش می دهد و خطر ابتلا به مشکلات عمده سلامتی مانند بیماری های قلبی و سرطان را کاهش می دهد.
برچسبها: طرح هفت روزه غذای افراد مبتلا دیابت
