استفاده از دانه های سالم
Use Whole Grains
دانه های کامل مواد مغذی و فیبر بیشتری را نسبت به گونه های "سفید" تصفیه شده خود ارائه می دهند.
و در یک مطالعه 2012 در دانشگاه کپنهاگ، محققان دریافتند افرادی که اضافه وزن دارند و محصولات گندم سبوس دار مصرف کرده اند بیشتر از کسانی که گندم تصفیه شده را مصرف کرده اند و همچنین کلسترول پایین تر را دریافت کردند.
جورجی می گوید: "دانه های جامد دارای GI پایین (شاخص گلیسمی) هستند، به طوری که آنها به شما کمک می کنند تا شما را برای مدت طولانی احساس راحتی و حفظ سطح انرژی و تمرکز خود را حفظ کنید.
از نظر طعم، دانه های کامل بافت، طعم و nuttiness بیشتر از آنهایی که تصفیه شده است.
سعی کنید این: به عنوان یک راه سریع و ساده برای بهبود عادات غذا خوردن باشد . نان کامل را انتخاب کنید.
در سوپرمارکت، برنج قهوه ای بجای پاستای سفید و پیتزا خریداری کنید.
اضافه کردن دانه های کامل مانند چاودار و گندم سیاه به سالاد و سایر وعده های غذایی باعث می شود که مقدار زیادی مواد مغذی اضافه شود.
برچسبها: استفاده از دانه های سالم
